Despre noi

Can General Energy este o companie cu capital integral românesc, capabilă să ofere sisteme și servicii de electroalimentare de siguranță, la standarde înalte de calitate, respectând normele actuale de calitate și mediu.

Prin promptitudine, seriozitate și profesionalism, Can General Energy este în permanenţa orientată spre creșterea satisfacției clienților și partenerilor săi.

Propunerea unor soluții tehnice potrivite cu cerințele clienților noștri, în urmă unor măsurători și dimensionari stricte, profesionalismul și responsabilitatea echipei noastre, precum și calitatea echipamentelor oferite, sunt câteva argumente care situează Can General Energy în rândul firmelor ce activează cu succes în acest domeniu.

Indiferent de domeniul de activitate: IT, telecomunicații, medical, hoteluri, învățământ, industrial, etc, este Can General Energy partenerul alături de care reușiți să eliminați riscurile/pierderile cauzate de subtensiuni, supratensiuni, scurtcircuite, spike-uri, sau chiar de întreruperi ale alimentării cu energie electrică a echipamentelor din dotare. .

Suntem o echipă de profesioniști specializați în integrarea de sisteme de alimentare și climatizare pentru datacentere. Oferta noastră se remarcă prin complexitetea și compatibilitatea sistemelor oferite. Service în garanție și postgaranție cu personal specializat în domeniu.

Echipa noastra are in compozitie specialist in generatoare, partea de alternator, specialist in mecanica pentru mentenanta si diagnoza modelelor de motoare diesel cu care echipam grupurile electrogene, specialist in UPS-uri si sisteme de cogenerare cu baterii precum si specialist in menevre si mentenanta de retea acreditat ANRE, care pot fi prezenti in locatia dumneavoastra in cazul in care este necesar.